Casio

Klik op een link om een rekenmachine te kopen. Je kunt alle reviews lezen op bol.com en in een veilige omgeving betalen.

Wetenschappelijke- en grafische rekenmachines worden veelal gebruikt in het middelbaar en hoger onderwijs. Bureaurekenmachines zijn speciaal bedoeld voor kantoorwerkzaamheden. Financiële rekenmachines worden door professionals gebruikt bij hun dagelijks berekeningen.

De Casio rekenmachine is de onmisbare rekenmachine voor elke scholier en student. Of je nu in de brugklas van de middelbare school of in het laatste jaar van je studie zit, een Casio is met zijn tweeregelig display de ideale rekenmachine waarop je de formule en het antwoord tegelijkertijd kunt aflezen.

Een grafische rekenmachine is een rekenmachine waarmee het mogelijk is een grafiek te plotten en vergelijkingen numeriek op te lossen. De meeste grafische rekenmachines zijn ook programmeerbaar. Grafische rekenmachines worden wereldwijd gebruikt in het onderwijs van 12 tot 18 jarigen, zoals het secundair onderwijs, voortgezet onderwijs en het hoger onderwijs. Buiten het onderwijs is het gebruik van de grafische rekenmachine beperkt.